fbpx Skip to content

Beauty Brows & Lashes

Nå kan du bestille Beauty Brows & Lashes til halv pris! Se frisk og opplagt ut på sammenkomstene med vakre bryn og naturlige vipper, og med en hud som gløder! Under finner du våre unike tilbud

Vippeløft

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Vippene bøyes oppover og skaper en illusjon av mer våkne øyne. Normalt holder vippeløft i ca 6 uker, og går gradvis tilbake til utgangspunktet. 

Hos Vie Saine kan du få en kombinasjon av vippeløft og farging. Dette gir en bedre effekt fordi hårene blir tydeligere. De fleste har lysere vipper ytterst og fargen vil få hele vippen til å synes. Vi har en pakkeløsning med både farge og vippeløft!

Brynslaminering

Brynslaminering er behandlingen for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum. Øyenbrynshårene dine blir løftet i den retningen du ønsker slik at du får et naturlig resultat med mer volum og fylde. Det er en “permanent” brynstyling som holder i 6 – 8 uker.

Resultatet av behandlingen kan vare i 2 – 3 måneder uker, og for best mulig holdbarhet anbefaler vi alltid at man vedlikeholder hjemme med pleiende brynsserum.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Brow Lamination eller Brow Perm som mange kaller det, er en behandling som går ut på å feste hårene i en ønsket retning for å få et ønsket look. … Bryn laminering gir resultat av mer fyldige, velstelte bryn som er lette å style.
Resultatet av behandlingen kan vare i 6–8 uker, og for best mulig holdbarhet anbefaler vi alltid at man vedlikeholder hjemme med pleiende brynsserum. Hvor ofte du trenger å vokse og farge bryn vil være individuelt. Her vil naturlige forutsetninger spille en avgjørende rolle men det vanlige er mellom 3-5 uker.
Brow Lamination limer fast hårene.
Med vippeløft får du den perfekte bøyen på øyenvippene. Behandlingen er skånsom mot både vipper og hud, og gir et flott og naturlig resultat. Velger du å farge øyenvippene samtidig, kan du gjemme både vippetang og mascara langt ned i skuffen!
Vippeløft varer i 4-6 uker, og for best mulig holdbarhet anbefaler vi alltid at man vedlikeholder hjemme med pleiende vippeserum som du får kjøpt i klinikken.
Etter 24timer etter behandling kan man dusje / vaske ansiktet som vanlig.

Priser

Se fantastisk ut selv, eller gi bort et foryngende løft til påsken i år!

Brynslaminering

Kr 699,-

Vippeløft

Kr 799,-

Kombinasjon - Bryn og vipper

Kr 1 199,-

Online booking

Trykk på knappen under for å online booking

Åpningskampanje

Bestill time

Trygge og effektive behandlinger