fbpx Skip to content

PRP-behandling mot hårtap og hud

PRP behandling mot hårtap bremser et begynnende hårtap og stimulerer hårsekkene i hodebunnen til tettere hårvekst.

Slik fungerer det

PRP står for Platelet Rich Plasma og er blodplasma med høy konsentrasjon av blodplater. Ved behandlingen begynner vi med å ta en helt vanlig blodprøve fra armen din. Blodet som vi får ut fra blodprøven sentrifugeres, slik at vi kan skille blodets bestanddeler fra hverandre og bruke akkurat det som stimulerer til ny hårvekst.

Ved å skille bort de røde blodcellene sitter vi igjen med en væske som er rik på blodplater, vekstfaktorer og proteiner. Denne væsken er helt naturlig og produsert av din egen kropp, og den er meget potent til å stimulere kroppens celler, deriblant hårsekkceller. 

Holdbarheten av resultatet

For et optimalt resultat bør behandlingen utføres 3 ganger med ca 4 ukers mellomrom. Deretter kan den med fordel gjentas én gang per år for å vedlikeholde resultatet. 

Behandlingen tar ca 30 minutter, og du kan gå tilbake til dine daglige aktiviteter rett etter behandling. Behandlingen egner seg både for menn og kvinner som opplever at de har tynn hårvekst eller at de mister hår. 

Alt utstyr vi bruker ved denne behandlingen er engangsutstyr og behandler ikke gravide eller ammende.

Forberedelser til behandlingen

Du bør drikke godt det siste døgnet før behandlingen. Unngå helst mye kaffe eller te. Den siste uken før behandlingen bør du unngå betennelsesdempende medisiner som for eksempel Ibuprofen. Du skal ikke bruke antikoagulerende medisiner dagen før behandlingen skal utføres. 

Det er viktig at du vasker håret godt dagen før behandlingen.

Etter behandlingen

Du kan oppleve litt tretthet de første timene etter behandlingen, men dette er forbigående. Ved behov kan du bruke Paracetamol. Lett hodepine og sviende fornemmelse er vanlig, og dette gir seg etter en dag. 

Du bør ikke vaske håret eller bruke hodeplagg samme dag som behandlingen er gjennomført.

Priser - Kampanje!

Se fantastisk ut selv, eller gi bort et foryngende løft til jul i år!

Konsultasjon

Gratis

PRP Behandling

Kr 2500,-  Kr 1500,-

PRP - Flere behandlinger

Etter avtale.

Online booking

Trykk på knappen under for å online booking

Åpningskampanje

Bestill time

Trygge og effektive behandlinger