fbpx Skip to content

Form huden din med PROFHILO

Bioremodelling er et innovativt antiagingkonsept som motvirker hudens slapphet og gir huden et øyeblikkelige oppstrammende effekt.

Hva er Profhilo?

Profhilo er en injiserbar anti-agingbehandling laget av hyaluronsyre for hud som mister sin elastisitet og fasthet med alderen. Den kan brukes på ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, eller andre deler av kroppen din hvor huden viser synlige tegn på aldring. Ofte ser vi en umiddelbar merkbar forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer. 

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er best kjent som et “fyllstoff” og brukes vanligvis til å gi volum til leppene eller for å konturere og forme andre områder av ansiktet. 

Profhilo skiller seg fra vanlige fyllstoffer på mange måter takket være strukturen som gjør at den kan spre seg over et stort område for å øke fukten og stramme eller “omforme” huden.

Hvordan fungerer det?

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff produsert i kroppen vår, det finnes i hud, ledd og annet bindevev. Dekan holde opptil 1000 ganger vekten i vann, noe som gjør den ideell for binding av fuktighet i huden. Med alderen minker imidlertid hyaluronsyreproduksjonen og huden ser kjedeligere og dehydrert ut, med fine linjer og rynker som en uunngåelig konsekvens. 

Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre på markedet. Fordi det er termisk bundet og ikke kjemisk bundet, fungerer det som en fantastisk hydrator (fuktighetskrem), og ikke som et fyllstoff. Det injiseres like under overflaten av huden der den sprer seg raskt og reagerer med ditt eget vev for å umiddelbart øke hydreringen.

Resultater

I løpet av de neste fire ukene går den inn i fase to og begynner arbeidet med å øke produksjonenav elastin og kollagen. Dette forvandler effektivt huden og gir den et jevnere, glattere og fastere utseende.

Takket være gelkonsistensen fordeles Profhilo jevnt, uten å danne klumper – noe som er en potensiell risiko med tradisjonelle fyllstoffer. Dette betyr at den kan brukes i områder som er vanskelige å behandle med tradisjonelle fyllstoffer, for eksempel nakke og panne.

Et komplett behandlingsforløp består av to økter med en måned i mellom . En ekstra behandling kan anbefales etter ca. fire til seks måneder for å opprettholde effekten.

Priser - Kampanje!

Se fantastisk ut selv, eller gi bort et foryngende løft.

Konsultasjon

Gratis

Profhilo - Enkelttime

Kr 3950,-  Kr 1975,-

Profhilo - Flere behandlinger

Etter avtale.

Online booking

Trykk på knappen under for å online booking

Åpningskampanje

Bestill time

Trygge og effektive behandlinger