fbpx Skip to content

Beauty Cleanse

I hele våren 2022 kan du bestille alle ansiktsbehandlinger til halv pris! Se frisk og opplagt ut på sammenkomstene med vakre bryn og naturlige vipper, og med en hud som gløder! Under finner du våre unike tilbud

Microneedling

Microneedling består av mange små nåler som lager små “kanaler” i huden og bryter den ned, for at den så skal bygge seg opp igjen. Gjenoppbygging av kollagen og elastin. 

Microneedling reduserer linjer/rynker, arr, aknearr, pigmenteringer, strammer opp huden og gir huden en helt ny glød! Microneedling kan også brukes på strekkmerker på kroppen. 

Microneedling gir resultater allerede etter første behandling. Anbefaler å ta flere behandlinger med 4-6 uker mellomrom for best resultat.

Kjemisk peel

Kjemisk peel forbedrer og jobber med hudens struktur. Den forbedrer solskadet hud, akne, aknearr, linjer/rynker og øker cellefornyelse i huden. Kjemisk peel er ment for å eksfoliere det ytterste laget av huden. Kjemisk peel kan være fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker og arr. 

Kjemisk peel anbefales alle som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring som en kur eller ønsker en lunsjpeel eller peel før fest for mer glød og jevnere hud. Ved ´å kombinere microoneddling og kjemisk peel vil du få en helt fantastisk hud med fin struktur, jevnhet og glød! 

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Microneedling er en behandling hvor syltynne nåler stempler mikrohull i huden til å skape kontrollerte miklroskader på huden for å produsere økt kollagen og elastin. Det skaper også overfladiske mikrokanaler der aktuelle deler, kremer og serum kan penetreres dypere inn i dermis for å forbedre hudens utseende. 

Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut, og huden blir betydelig oppstrammet og får ny frisk glød.

Microneedling kan betydelig redusere og forbedre utseendet til fine linjer og rynker, hyperpigmentering, aknearr, traumatiske arr og strekkmerker. Det er også egnet for å friske opp grovporet, gusten hud og strammer opp slapp hud. Microneedling kan brukes på alle deler av kroppen, inkludert: ansikt, nakke, dekolletage, armer, hender, ben, mage og rygg.
Umiddelbart etter behandlingen vil du merke en rødhet på huden. Den totale tilhelingstiden avhenger av Microneedling- innstillingen som brukes og antall overlappende passeringer som din hudpleier utfører. I gjennomsnitt er pasientene røde i opptil 2 til 4 dager. Mange pasienter helbreder fullstendig på så lite som 24 timer. Du kan bruke sminke/ fargede kremer 24 timer etter behandling for å dekke rødhet om det skal være nødvendig.

Noen pasienter trenger kun én enkelt behandling én gang i året for å oppnå optimale resultater. Imidlertid anbefales det for de fleste pasienter å ta en behandlingkur på 3-4 behandlinger med ca. 4-6 ukers mellomrom. For pasienter med dype rynker, avansert fotoaldring, strekkmerker eller aknearr anbefales det å få 6-8 økter med 4-6 ukers mellomrom. Du merker en umiddelbar “glød” til huden og synlige endringer i huden utvikles i løpet av flere dager og uker. Resultatene kan fortsette å forbedres opptil 6 måneder etter en behandling ettersom kollagenproduksjonen fortsetter.

Prosedyren tar 30-45 minutter avhengig av størrelsen på det behandlede området.
Kjemisk peel strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker og arr. Det brukes for å forbedre solskader, store porer, pigmenteringer, acne, rynker og virker hudfornyende. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoffsom brukes og hvor lenge den er i kontakt med huden. Vi bruker forskjellige peelinger fra ulike hudpleieserier, blant annet Nimue, Kalahari, Cliniccare og flere. De har ulike virkestoffer som glykolsyre, salisylsyre, melkesyre, PHA syre og retinol. Hvilken peeling som egner seg for deg, vil vi hjelpe deg med. Kjemisk peel anbefales alle som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring som en kur eller ønsker en partypeel for mer glød og glattere hud.

Priser

Se fantastisk ut selv, eller gi bort et foryngende løft til påsken i år!

Microneedling

Kr 1990,-  Kr 995,-

Kjemisk peel

Kr 890,-  Kr 445,-

Kombinasjon - Microneedling, kjemisk peel og dyprens

Kr 2 399,-  Kr 1440,-

Online booking

Trykk på knappen under for å online booking

Tilbud

Bestill time

Trygge og effektive behandlinger