fbpx Skip to content

Eximia

Eximia er en maskin som brukes til kropps og ansiktsbehandlinger ved hjelp av fem ulike funksjoner. Laserporasjon, også kalt cellespalting, er bruk av lavfrekvent kald laser for enkelt å spalte fettceller. Laseren aktiviserer mitokondriene som er kraftstasjonen i cellene dine (produserer energi). Hvitt/stagnert fett omdannes til energi og blir dermed lettere for kroppen å forbrenne. 

Laseren påvirker fettcellene til å frigi vann, fettsyrer og triglyserider på samme måte som stoffskiftet i kroppen din. Laserporsjon gir dermed økt stoffskifte, forbrenning og energi.

Eximia MED er den nyeste utgaven av Eximia og finnes i skrivende stund kun på 2 klinikker i hele Norge!

Eximia har lenge vært benyttet for anti-age, figurforming, etc, men en rekke tilbakemeldinger signaliserer også effekt mot flere ulike helserelaterte problemer. Lavfrekvent laser benyttes sammen med radiofrekvens til å øke blodgjennomstrømming, åpne blokkeringer, drenere ut avfallsstoffer m.m

Hva er Eximia?

Eximia er Norges største system for helse og figurforming- uten kirurgi. Eximia egner seg til terapi både av kropp og ansikt, og kan ved hjelp av de ulike teknologiene spesialtilpasse ulike helsemessige problemer/utfordringer og hudområder.

Eximia kan hjelpe deg som har:

Eximia øker og forbedrer:

Priser

Varighet av time er ca. 45 minutter pris:

Enkelttime

Kr 1 490,-

6 behandlinger

Kr 7 100,- / 1 184,- pr. time. (Du sparer 1 840,-)

8 behandlinger

Kr 9 200,- / 1 150,- pr. time. (Du sparer 2 720,-)

16 behandlinger

Kr 17 800,- / 1120,- pr. time. (Du sparer 6 040,-)

24 behandlinger

Kr 23 250,- / 969,- pr. time. (Du sparer 12 510,-)

Prøvetime Eximia

Kr 550,-

Vie Saine Signature

Skreddersydd

Priser

Varighet av time er ca. 45 minutter pris:

Kr 1 490,-

kr 7100,- / 1184,- pr time ( du sparer 1840,-)
kr 9200,- / 1150,- pr time ( du sparer 2720,-)
17800,- / 1120,- pr time ( du sparer 6040,-)
Kr 23250,- / 969,- pr time ( du sparer 12510,-)
Skreddersydd

FAQ

Spørsmål om Eximia?

Eximia kan hjelpe deg som står fast i dine helseproblemer. Enten det er for mye vann i kroppen, overskuddsfett, smerter eller en kronsisk sykdom som MS eller ME, fibromyalgi, lipødem, smerter etter operasjoner eller stive og vonde ledd.
Allerede etter første behandling med lymfedrenasje vil du føle deg lettere i kropp og bein, smerter vil forsvinne og du vil oppleve at du har mer energi. Dette avhenger først og fremst av hvorvidt du har mye overflødig vann i kroppen og hvor kraftig vi får aktivisert lymfesystemet ditt. Mange kan oppleve å gå ned en hel størrelse. Dette er fordi kroppen kvitter seg med overflødig vann.
Laserporasjon og elektroterapi med Eximia sender stråler 3 centimeter ned under huden. Her går strålene inn i cellene og øker aktivitet i mitokondriene og også antallet mitokondrier i fettcellen. Mitokondriene er kraftstasjonen i cellen din og helt nødvendig for å skape energi (ATP) slik at hjertet ditt slår og musklene kan fungere. Fettet på magen og lårene er ofte hvitt stagnert fett med lav mitokondrie-funksjon. Ved å stimulere disse og samtidig fjerne mengden slaggstoffer, overflødige triglyserider og vann i cellene vil fettmetabolismen i cellene øke, fettet blir tilgjengeliggjort og du vi brenne det lettere.

Mekanisk lymfedrenasje med Eximia er en meget effektiv og god måte å aktivisere lymfesystemet Dette setter i gang renselsesprosessene i
kroppen, og du blir kvitt avfallsstoffer og overflødig vann.
Kroppen er avhengig av å skulle ut avfallsstoffer, en forurenset kropp fungerer dårlig.

Lymfedrenasje hjelper for deg med smerter i muskulaturen hovne ankler, kalde føtter og hender, spenninger i hode og nakke, leggkramper,
dårlig sårheling og generell stivhet i kroppen.

Behandlinger med Eximia er helt ufarlige og kan ikke skade deg! Vie Saine er en lisensiert Elite- Eximia-klinikk og alle behandlere har gått igjennom opplæring. Vi har i tillegg lang erfaring med å jobbe med Eximia-behandlinger og har utdannelse innenfor anatomi, sykepleie, ernæring og traume- terapi.

Multipolar radiofrekvens (RF) jobber i de ytre hudlag og skaper en oppstrammende effekt på overflaten av huden. RF «skader»
fibroblastene (forløper til bindevevsceller) i huden og tvinger cellene til å raskere bygges opp igjen på en naturlig måte. Dette gjør at huden
blir strammere og glattere (tenk deg en hvordan en plastpose som blir utsatt for varme trekker seg sammen og blir stram).

Bestill en time hos oss

Trykk på knappen under for å online booking

Kontaktskjema

Snakk med oss

Trygge og effektive behandlinger