fbpx Skip to content

Ernæringsterapi

I dag vet vi at fysisk og psykisk helse henger sammen, og at et problem ikke bare kan løses på en måte. Det er mange veier til målet.  Mange har tung fysisk og psykisk bagasje som sliter dem ut og hindrer en fullverdig livsopplevelse. For å finne veien tilbake til et sunt liv trengs en helhetlig tilnærming som inkluderer alle aspekter av ditt liv. Den helhetlige tilnærmingen til Vie Saine ivaretar alle disse aspektene.

Ernæringsterapi

Ernæringsterapi tar utgangspunkt i at riktig balanse mellom kosthold, ernæringsstatus og livsstil er nødvendig for god helse. Vi går i felleskap gjennom ditt kosthold, din livsstil, dine symptomer og eventuelle mangler.

På bakgrunn av dette anbefaler jeg hvilke tiltak som kan gi deg mer overskudd, energi og bedre helse. Det vil være eventuelle tilskudd av vitaminer, kostholdsendringer, blodprøver for å avdekke mangler eller hormonelle tilstand, aktiviteter, behandlinger og livsstilstiltak tilpasset dine målsetninger og ønsket progresjon.

Realistiske mål

Sammen vil vi jobbe med å få til gode vaner, følge opp og justere dine mål underveis. Vi kan for eksempel jobbe med forhold som berører din familie, din arbeidssituasjon eller andre forhold som er viktige faktorer i ditt liv, og dermed påvirker din fysiske og mentale helse. Til slutt vil vi oppsummere din fremgang og peke ut veien videre. 

Ernæringsterapi kan utføres som enkeltstående terapi men er også et meget godt supplement til våre eximia behandlinger.

Priser

Tjenester som er tilpasset deg.

Kostholdsveiledning

Kr 1035,-

Helsehistorie

Kr 2070,-

Ernæringsterapi

Kr 1035,-

Online booking

Trykk på knappen under for å online booking

Åpningskampanje

Bestill time

Trygge og effektive behandlinger