fbpx Skip to content

Vie Saine

Vie Saine skal gi deg alt du trenger på ett sted. Vårt kunnskapsrike team har satt sammen programmer som skal hjelpe deg til å gjenvinne helsen, komme tilbake til jobb/skole og leve et fullverdig liv.

Vår visjon

Helse er ikke bare fravær av sykdom, men innebærer økt energi, vitalitet og glede til å fikse hverdagen. Derfor har vi laget et tilbud som omfatter kosthold, trening, behandlinger og velvære på ett sted. Vi ser ikke på helse som stykkevis og delt med utfordringer som må behandles separat, men har et helhetlig perspektiv som ivaretar alle aspekter av din helse og velvære.

Vår visjon er å gi deg det du trenger på ett sted, for å finne veien tilbake til et sunt liv.

Vårt team

tlf.+47 458 74 420
Hege@viesaine.no

Hege Nordén

Tror du at kostholdet kan påvirke deg og din helse? Lider du av kronisk sykdom og ønsker å endelig føle deg bra?

Ernæringsterapi tar utgangspunkt i at riktig balanse mellom kosthold, ernæringsstatus og livsstil er nødvendig for god helse. Vi går i felleskap gjennom ditt kosthold, din livsstil, dine symptomer og eventuelle mangler.

På bakgrunn av dette anbefaler jeg hvilke tiltak som kan gi deg mer overskudd, energi og bedre helse. Det vil være eventuelle tilskudd av vitaminer, kostholdsendringer, blodprøver for å avdekke mangler eller hormonelle tilstand, aktiviteter, behandlinger og livsstilstiltak tilpasset dine målsetninger og ønsket progresjon.

Kombinasjonen av lymfedrenasje og et anti-inflammatorisk kosthold vil avgifte kropp og organer og hjelpe kroppen til å bli kvitt avfallsstoffer og overflødig vann gjennom lymfesystemet.

tlf.+47 458 74 420
Marlene@viesaine.no

Marlene Nygård​

Helse og velvære inkluderer også huden din. Å ha en vaker og sunn hud er essensielt for ditt velvære! En hud – og kroppsterapeut jobber med huden både på kropp og i ansikt.

Det er mange faktorer som spiller inn for å oppnå en sunn og frisk hud. Ved å analysere din hud og finne din hudtype/hudtilstand, finner vi de mest effektfulle produkter og behandlinger for deg.

Eximia ansiktsdreansje og RF gir deg et ansiktsløft uten kirurgi og har umiddelbar effekt.

Vi kan behandle acne/kviser, slapp hud, arr og rynker.

tlf.+47 458 74 420
Hallo@viesaine.no

Ansar Gondal

Utdannet sykepleier med solide erfaringer fra akuttmottak.

PRP (Platelet Rich Plasma) for behandlinger hodebunn, ansikt og autorisert Profhilo behandler av IBSA Nordic.

Har fått flere verdifulle sertifikater for mitt arbeid. Vårt mål er å tilby våre pasienter høy kvalitet og individuell tilpasset PRP og Profhilo behandling.

Trygge og effektive behandlinger