fbpx Skip to content

Vie Saine

Vie Saine skal gi deg alt du trenger på ett sted. Vårt kunnskapsrike team har satt sammen programmer som skal hjelpe deg til å gjenvinne helsen, komme tilbake til jobb/skole og leve et fullverdig liv.

Et sunt liv

Hva er det å være sunn for deg? 

Er det å være slank? Se bra ut? Føle deg vel? Være smertefri? Ha et kosthold som gir deg energi og overskudd? At du er frisk og opplagt til å takle hverdagen? 

Helse er ikke bare fravær av sykdom, men innebærer økt energi, vitalitet og glede. Derfor har kan vi tilby deg et opplegg som omfatter kosthold, eximiabehandlinger, ansiktsbehandlinger og velvære på ett sted. Vi ser ikke på helse som stykkevis og delt med utfordringer som må behandles separat, men har et helhetlig perspektiv som ivaretar alle aspekter av din helse og velvære. 

Vårt mål er å gi deg det du trenger for å finne veien tilbake til et sunt liv.

Vårt team

tlf.+47 410 46 063
Hege@viesaine.no

Hege Nordén

Lisensiert Eximiabehandler og ernæringsterapeut

Tror du at kostholdet kan påvirke deg og din helse? Lider du av kronisk sykdom og ønsker å endelig føle deg bra?

Ernæringsterapi tar utgangspunkt i at riktig balanse mellom kosthold, ernæringsstatus og livsstil er nødvendig for god helse. Vi går i felleskap gjennom ditt kosthold, din livsstil, dine symptomer og eventuelle mangler.

På bakgrunn av dette anbefaler jeg hvilke tiltak som kan gi deg mer overskudd, energi og bedre helse. Det vil være eventuelle tilskudd av vitaminer, kostholdsendringer, blodprøver for å avdekke mangler eller hormonelle tilstand, aktiviteter, behandlinger og livsstilstiltak tilpasset dine målsetninger og ønsket progresjon.

Kombinasjonen av lymfedrenasje og et anti-inflammatorisk kosthold vil avgifte kropp og organer og hjelpe kroppen til å bli kvitt avfallsstoffer og overflødig vann gjennom lymfesystemet.

tlf.+47 932 59 793
Marlene@viesaine.no

Marlene Nygård​

Lisensiert Eximiabehandler og hud-og kroppsterapeut

Helse og velvære inkluderer også huden din. Å ha en vaker og sunn hud er essensielt for ditt velvære! En hud – og kroppsterapeut jobber med huden både på kropp og i ansikt.

Det er mange faktorer som spiller inn for å oppnå en sunn og frisk hud. Ved å analysere din hud og finne din hudtype/hudtilstand, finner vi de mest effektfulle produkter og behandlinger for deg.

Eximia ansiktsdreansje og RF gir deg et ansiktsløft uten kirurgi og har umiddelbar effekt.

Vi kan behandle acne/kviser, slapp hud, arr og rynker.

tlf.+47 917 88 440 Hallo@viesaine.no

Ansar Gondal

Autorisert sykepleier, PRP og Profhilobehandler

Utdannet sykepleier med solide erfaringer fra akuttmottak.

PRP (Platelet Rich Plasma) for behandlinger hodebunn, ansikt og autorisert Profhilo behandler av IBSA Nordic.

Har fått flere verdifulle sertifikater for mitt arbeid. Vårt mål er å tilby våre pasienter høy kvalitet og individuell tilpasset PRP og Profhilo behandling.

Trygge og effektive behandlinger