fbpx Skip to content

Kampanje

I hele januar og februar 2022 kan du bestille alle ansiktsbehandlinger til halv pris! Se frisk og opplagt ut på sammenkomstene med vakre bryn og naturlige vipper, og med en hud som gløder! Under finner du våre unike tilbud

Beauty Brows & Lashes

Beauty Brows & Lashes pakken består av vippeløft med brynslaminering.

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Vippene bøyes oppover og skaper en illusjon av mer våkne øyne med mer våkne øyne. Vanligvis varer et vippeløft i ca 4-8 uker. Normalt holder vippeløft i ca 6 uker, og går gradvis tilbake til utgangspunktet.

Brynslaminering er behandlingen for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum. Øyenbrynshårene dine blir løftet i den retningen du ønsker slik at du får et naturlig resultat med mer volum og fylde. Det er en “permanent” brynstyling som holder i 6 – 8 uker.

Beauty Cleanse

Beauty Cleanse pakken består av microneedling, kjemisk peel og dyprens.

Microneedling består av mange små nåler som lager små “kanaler” i huden og bryter den ned, for at den så skal bygge seg opp igjen. Gjenoppbygging av kollagen og elastin.  Microneedling reduserer linjer/rynker, arr, aknearr, pigmenteringer, strammer opp huden og gir huden en helt ny glød! Microneedling kan også brukes på strekkmerker på kroppen.

Kjemisk peel forbedrer og jobber med hudens struktur. Den forbedrer solskadet hud, akne, aknearr, linjer/rynker og øker cellefornyelse i huden. Kjemisk peel er ment for å eksfoliere det ytterste laget av huden. 

Trygge og effektive behandlinger